La DG sota les ordres de Sr. Font

UGTPRESONS hem estat mantenint durant aquest mes d’agost contacte amb responsables de la Direcció General per buscar una solució a l’Ordre de Direcció 10/2018 emesa pel nostre Director que permet que les cel·les de l’ala A de la UMS restin obertes al llarg de tota la nit, mesura que per nosaltres és gratuïta i innecessària i potencialment perillosa.

D’aquestes converses hem pogut aconseguir una millor dotació de personal per aquest Departament, però, malauradament, hem tornat a constatar que qui porta les regnes de la Direcció General no és un altra que el nostre Director i no els responsables ubicats al carrer Aragó, ja que no hi ha hagut cap intervenció per impedir que les cel·les estiguin obertes tota la nit, demostrant que el senyor Font fa i desfà al seu plaer mentre que la DG practica el “mut i a la gàbia”.

Els hi hem fet saber que si mai passes res ells serien, juntament amb el senyor Font, els responsables de tot el que succeixi. Tot i així, UGTPRESONS continuarem anant al darrere de les Ordres de Direcció que vulneren els drets i la seguretat dels treballadors.

D’altra banda informar-vos que la Secció sindical d’UGTPRESONS de B1 farem un seguiment exhaustiu de les futures obres que s’iniciaran a la Torre de DU, la nova ubicació per el DDE en l’antiga infermeria de dones, així com la posterior obertura d’un nou departament destinat per internes vulnerables.

Confiem que amb aquets canvis signifiquin la possibilitat de poder fer una classificació efectiva de les internes i es produeixi la tan desitjada descongestió de DU, millorant el castigat i oblidat mòdul de dones, així com les condicions de treball dels nostres companys i companyes que allà hi treballen.

Recordem que aquests canvis s’iniciaran amb la nova creació del DDE, on seran ubicades també les internes més conflictives (no sancionades, ni 1ers graus) les quals tenen greus dificultats per conviure al departament de DU.

Així doncs i malgrat el precipitat tancament de D2, a DU s’ha creat un departament de destins que es un gran incentiu per les internes.

I per últim i no menys important, la possibilitat de crear un nou despatx per les funcionaries amb visió directa tant de la sala de dia com del pati, així com la històricament reclamada àrea de descans en el propi departament.

Des d’UGTPRESONS continuarem insistint en el respecte de les dotacions necessàries en tots i cada un dels departaments de B1.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca