Escrit al Director General

UGTPRESONS trasllada les demandes recavades a les nostres visites als centres

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit al Director General de Serveis Penitenciaris per tal de traslladar-li les demandes i queixes dels professionals de les àrees de Règim Interior, Administració i Rehabilitació que hem anat recollint al llarg de les visites als centres que hem fet aquest mes d’octubre.Amb aquest escrit UGTPRESONS volem situar-nos ja en el marc d’unes negociacions d’un Nou Acord que ha de suposar millores clares en les condicions laborals dels professionals penitenciaris.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca