Nou temari Part General Cos Superior i Diplomats

Publicat al DOGC el nou temari de la Part General del cos superior i cos de diplomats

Avui 1 d’octubre Funció Pública ha tirat pel dret, saltant-se qualsevol mesa de negociació prèvia, i ha publicat al DOGC (núm. 7716) la Part General del temari de les proves selectives per a l’accés al cos de titulació superior i al cos de diplomatura de la Generalitat, sense informar-ne prèviament de la seva publicació als legítims representants dels treballadors.

UGTPRESONS vàrem presentar al·legacions a la proposta de nou temari i encara estem esperant una resposta de la subdirecció general de Gestió de Personal. Donat que aquesta no s’ha produït i que han publicat el temari de forma unilateral, i vist que, tot i que mantenen l’estructura de 7 epígrafs i 25 temes, hi ha hagut un increment considerable de matèria, hem reclamat aquest matí al Subdirector General de Funció Pública:

  • Desglossament del nou temari
  • Equivalències entre el temari antic i el nou
  • Assenyalament de la nova matèria
  • Detall de la matèria eliminada
  • Convocatòria del subgrup de treball de provisió i selecció

Pel que fa al procés selectiu d’Educadors Socials recordem que aquest és l’únic temari que s’hauran de preparar els aspirants que acreditin haver prestat un mínim de tres anys de serveis com a educador o educadora social en l’àmbit de la Generalitat, tal i com indica l’article 7.1 de la Llei 24/2002, de 18 de novembre, de creació de l’especialitat d’Educació Social i la Llei 26/2009, del 23 de desembre.

Tenint en compte que, segons la Funció Pública, la modificació d’aquest temari només havia de contemplar petits retocs, i que finalment hi ha hagut un substancial canvi, UGTPRESONS demanarem que, pel que fa al procés d’Educadors Socials, hi hagi un període mínim de 9 mesos entre la publicació d’avui i la realització de la primera prova.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca