Recuperació pagues extra 2013 i 2014

El Parlament aprova el seu abonament

En el marc dels continus contactes que la UGT ha mantingut amb els diferents Grups que conformen el nostre arc parlamentari, fa només uns minuts el Ple del Parlament ha aprovat una Moció que mandata el Govern a retornar tot el que ens ha anat robant al llarg d’aquests darrers anys.

El resultat d’aquesta votació ha estat de 69 vots a favor, 1 en contra i 60 abstencions, aquestes darrers dels Grups Parlamentaris que donen suport al Govern, Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de Catalunya.                                                                                             

En concret, i fent un resum del que la Moció presentada i aprovada, el Parlament de Catalunya exigeix el Govern:

  1. La calendarització del retorn de les dues pagues extraordinàries dels anys 2013 i 2014, de manera que la del 2013 s’hagi reemborsat completament al llarg de l’any 2019 i la paga del 2014 al llarg del 2020.
  2. L’establiment en el proper mes d’un calendari de la resta de drets retallats que queden pendents de retornar.
  3. Fer efectiva la devolució del 10% de la paga de 2013 abans de desembre de 2018, tal i com ja es va comprometre el Govern.

El Govern ja no es pot amagar més i ha de complir un nou mandat del Parlament que li exigeix que retorni tot el que, amb l’excusa de la crisi, ha robat als seus treballadors i treballadores.

La UGT exigeix al Govern que doni l’impuls polític necessari i deixi de fer-se el sord, per tal que d’una vegada per totes les mocions i resolucions del Parlament de Catalunya es traslladin a acords en el sí de la Mesa de Negociació dels Empleats i Empleades Públics de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC).

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca