Reunió del Plenari del Comité de seguretat i salut

Assisteixen per part de l’Administració, diferents  Responsables dels Següents departaments de la D.G. de Serveis Penitenciaris:  Obres i Mobilitat,  Salut Laboral,  Àrea d’informació i Seguretat, i Recursos Humans. Per les organitzacions sindicals representatives, UGT, CSIF, CCOO i CATAC.

Fumar en el tallers de CP Brians 2

UGT Presons indica que aquest tema es massa antic i important per que l’Administració no l’hagi solucionat encara, ens informa que es cosa del CIRE i que, com gaire bé sempre, amb el CIRE no es pot comptar. L’Administració ens comunica que ja els ha reclamat que facin una zona de fumadors amb extracció de fums.

Paneroles CPQC

Gaire bé tothom coneix la problemàtica, que en qüestió de plagues que esta sofrint la plantilla de CPQC, sobretot en referencia a les paneroles. UGT Presons ja ha advertit que si no es fa una actuació extraordinària mai es podran controlar, es impossible que amb tractaments preventius o de baixa intensitat vulgui controlar una plaga tan assentada com la que tenim en aquest centre.

Manteniment negligent i amb moltes mancances als centres CPB1, CPB2 i CPQC per part de l’empresa Atrian

UGT Presons, després de les visites a tots el centres penitenciaris de Catalunya ha detectat una greu mancança de manteniment, i els tres pitjors centres en aquest sentit son els tres esmentats anteriorment. L’Administració ens dona la raó i en la seva defensa ens expliquen que aquesta empresa ha sigut absorbida per una altre i que el manteniment dels centres penitenciaris l’han deixat oblidat per ser deficitari, cosa normal en els casos de concursos públics a la baixa. Tot i així UGT Presons no te prou amb aquesta explicació i els hi recorda que el manteniment es responsabilitat de l’Administració.

Fitxes de informació riscos laborals (ASSEP)

Després de el requeriment per part de la delegada de UGT de ASSEP al servei de prevenció de UGT Presons, reclamant que les fitxes de informació de riscos laborals, entregats per part de l’Administració, eren incompletes i no s’ha adequaven a la realitat de les funcions dels/les treballadors/ores del lloc de treball abans esmentat, UGT Presons sol·licita a aquest CSSL que es revisin les fitxes. L’Administració accedeix a revisar-les el mes aviat possible.

Filtracions coberta 4art accés CPB1

UGT Presons informa que aquestes filtracions porten ja bastant temps, provocant abundants goteres al hall del les portes del 4art accés del centre, regalimant al costat de la instal·lació elèctrica del sostre. L’Administració ens informa que ja estan fent les reparacions adients per solucionar el problema definitivament.

Mur ingressos CPB1

UGT Presons comunica al comitè en forma de queixa que la durada de les obres es excessiu. L’Administració ens contesta que tenim raó, però que la causa del endarreriment es que s’han trobat unes planxes de formigó que no es van detectar a la cata inicial i s’ha de picar mes fons per que el sanejament sigui el adient.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca