Increment trimestral del PRP per aquest any 2018

A les reunions que UGTPRESONS vam mantenir els passats dies, tant amb al Director General de Serveis penitenciaris com amb la Directora de Serveis del Departament de Justícia, UGTPRESONS vam demanar que el nostre PRP trimestral havia d’experimentar un increment percentual idèntic a l’increment retributiu que UGT va pactar per aquest 2018.

UGTPRESONS vam defensar que el nostre Programa de Rendiment Professional (PRP), tot i ser un complement variable, ja forma part de les nostres retribucions i, conseqüentment, s’havia de repercutir sobre ell el mateix increment de l’1,75% previst pels complements fixes de la nostra nòmina.

Doncs bé, us informem que finalment aquest increment retributiu previst en el Decret llei 5/2018, de 16 d’octubre, s’aplicarà al nostre PRP de la següent manera:

  • Els imports corresponents al 1r i 2n trimestre de 2018 passaran dels 360 € a 365,40 € trimestrals (increment de l’1,50% respecte de l’import de 2017).
  • Els imports corresponents al 3r i 4t trimestre de 2018 passaran dels 360 € a 366,30 € trimestrals (increment de l’1,75% respecte de l’import de 2017).
  • A la nòmina del mes de novembre s’abonarà el tercer trimestre de 2018 amb els imports incrementats.
  • A la nòmina del mes de desembre està previst que s’abonin els endarreriments corresponents a l’increment de l’1,50% del primer i segon trimestre de 2018, l’abonament dels quals es va fer a la nòmina del mes de setembre amb els imports de l’any 2017.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca