Ampliació del Permís de Paternitat a 16 setmanes

El Govern de la Generalitat continua tractant els seus treballadors com de 2a categoria

El passat dimecres es va publicar al BOE l’ampliació per a tots els treballadors públics del permísde paternitat per naixement, adopció, guarda amb finalitat d’adopció i acolliment, amb la següent periodificació:

  • Any 2019

El permís serà ja de 8 setmanes, de les que les primeres 4 s’hauran de gaudir immediatament després del part, adopció o acolliment.

Les 4 restants es podran seguir gaudint les setmanes 5a i 6a, moment que s’interromprà per continuar just després que finalitzi el permís de 16 setmanes de la mare, ja que els dos progenitors no poden gaudir del permís simultàniament entre les setmanes 7a i 16a de descans de la mare.

El gaudiment de la totalitat d’aquestes 4 setmanes també podria iniciar-se just després de la finalització del permís de 16 setmanes de la mare, i de manera ininterrompuda.

  • Any 2020

Permís de 12 setmanes, de les que les primeres 4 s’han de gaudir immediatament després del part, adopció o acolliment, i les 8 restants abans o després de les setmanes 7a a 16a de descans de l’altra progenitor, i de manera ininterrompuda.

  • Any 2021

Permís de 16 setmanes, de les que les primeres 4 s’han de gaudir immediatament després del part, adopció o acolliment, i les 12 restants abans o després de les setmanes 7a a 16a de descans de l’altra progenitor, i de manera ininterrompuda.

Afortunadament aquest permís és d’obligada implementació a totes les administracions, inclosa la de la Generalitat, i el Govern no podrà fer una altra cosa que acatar la seva aplicació.

Però el que, de moment no té intenció de fer, tot i que ja ho hem reclamat, és permetre que els treballadors i treballadores de la Generalitat puguem gaudir d’una nova mesura de conciliació familiar que també va aprovar el Govern Estatal el passat dimecres i apareix recollida en el mateix BOE.

La publicació contempla també una nova mesura de flexibilitat horària que consisteix en l’aprovació d’una borsa d’hores recuperable d’un 5% de la jornada anual de cada treballador, per destinar-les a la cura de fills, familiars grans o amb discapacitat, fins el 1r grau de consanguinitat o afinitat, i que es podran justificar mitjançant una declaració responsable.

Malauradament, aquesta mesura no és d’obligada implementació a totes les administracions i, molt ens temem que el nostre Govern continuarà actuant de manera repressiva contra els seus treballadors i treballadores, i no demostrarà cap voluntat per permetre que la puguin gaudir.

Mentre la totalitat dels treballadors públics de l’Administració Estatal, i pràcticament el 100% dels de la resta de comunitats autònomes, gaudeixen de les 35 hores de jornada setmanal, i molts començaran a gaudir ja d’aquesta nova mesura de flexibilitat horària, nosaltres hem de veure com el nostre Govern continua menyspreant-nos, ens impedeix gaudir de les mateixes condicions laborals que la resta i aposta per eixamplar més la diferència entre nosaltres i la resta de treballadors públics.

I DE LES PAGUES EXTRES QUE ENS VAN ROBAR, RES DE RES !!!!!!!!!

CADA DIA QUE PASSA EL GOVERN DONA UNA ALTRE MOTIU PER DIR PROU I PARAL·LITZAR EL SISTEMA PENITENCIARI

PARTICIPA EL PROPER DIA 12 DE DESEMBRE A LA VAGA GENERAL CONVOCADA PER UGTPRESONS

TOTS ENS HI HEM DE SUMAR!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca