Oposicions Rehabilitació. PESCO 2017

CSIF, parella de ball de Funció Pública

Al DOGC d’avui s’ha publicat l’Acord GOV/156/2018 pel qual s’aprova l’Oferta d’Ocupació Pública derivada de l’Acord per a l’Estabilització i Consolidació del personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, PESCO.

La publicació d’aquesta Oferta Pública no només dona compliment a l’acord al que va arribar la UGT el 16 de maig de 2017 amb el Govern per reduir fins un màxim del 8% les places ocupades de forma temporal, sinó que acaba de donar finalment la raó a UGTPRESONS quan vam demanar per escrit al màxim responsable del Departament de Justícia la paralització dels processos de l’àmbit d’execució penal derivats de l’Oferta Pública de 2015.

Així, d’una Oferta de Juristes amb 43 places, s’ha passat a una de 63 places, i d’una de Treballadors Socials de 70 places, a una de 120. A més aquesta nova Oferta Pública contempla una nova oferta per a Psicòlegs de 74 places i una altra per a Educadors de 87 places.

Però aquesta Oferta Pública PESCO preveu dos importants reivindicacions que UGTPRESONS ha portat tant a les negociacions amb el Departament de Justícia com amb Funció Pública, que són:

  • Increment del 33% fins el 40% del pes de la fase de concurs.
  • Valoració exclusiva dels serveis prestats en el mateix cos i/o escala objecte de convocatòria.

En aquesta fase de concurs també puntuarà l’ACTIC o equivalent.

Malauradament aquesta Oferta PESCO manté el torn de Promoció Interna per al procés selectiu de Juristes, i malgrat incrementar-se les places de torn lliure de 24 a 33, per a UGTPRESONS és un número insuficient i limita les opcions als nostres companys interins de consolidar els seus llocs de treball, per això sempre hem apostat per la no inclusió de la Promoció Interna als processos PESCO.

Però una vegada més el sindicat CSIF va decidir fer de parella de ball de l’Administració i recolzar aquest percentatge de Promoció Interna, anant en contra dels interessos de desenes de Juristes interins que treballen als nostres centres penitenciaris, i posant pel davant interessos de persones determinades enlloc de fer-ho per col·lectius.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca