Vaga General

Col·lapsem el sistema penitenciari català!

El proper dimecres dia 12, els professionals penitenciaris, juntament amb tots els treballadors i treballadores del sector públic de la Generalitat, estem cridats a participar a la Vaga General convocada per UGT i CCOO en defensa dels nostres Drets Laborals i Retributius, i per la nostra dignitat com a servidors públics.

Participar en la que és la màxima expressió de mobilització laboral per exigir la restitució de tot el que ens ha robat el Govern hauria de ser una obligació per a tots i que sigui un èxit només depèn de nosaltres, ja que únicament una massiva participació obligarà el Govern a retornar-nos tot el que ens va espoliar.

Però si a nivell general és bàsic que hi hagi una alta participació, al nostre àmbit penitenciari és imprescindible que aquesta es tradueixi en un col·lapse del nostre sistema i així enviar una clara advertència a l’administració penitenciaria de cara a l’inici de negociacions d’un Nou Acord penitenciari de que “amb els professionals penitenciaris no es juga”.

És per això que TOTS els treballadors penitenciaris hem de participar de manera directa, indirecta o fent servir modalitats més “creatives” en aquesta jornada de lluita i, per a que tingueu informació de la gestió de la vaga pròpiament dita, us volem aclarir el següent:

  • Finalment Funció Pública ha comunicat que “ressuscitarà” la instrucció 1/2008, sobre reducció de retribucions en cas de vaga, i aquesta reducció s’aplicarà de manera PROPORCIONAL A LES HORES NO TREBALLADES
  • Els Serveis Mínims els dicta el Departament de Treball i es publiquen al DOGC, cosa que sorprenentment a data d’avui encara no ha fet, i s’han de NOTIFICAR PERSONALMENT I PER ESCRIT A CADA TREBALLADOR. No val una trucada telefònica. 
  • Aquests Serveis Mínims seran els de donar tractament de dia festiu el dimecres dia 12, de manera que el 100% DEL PERSONAL DE REHABILITACIÓ I ADMINISTRACIÓ, podrà exercir el seu dret a participar a la Vaga General. 
  • El personal de Règim Interior als quals se’ls decreti Serveis Mínims, “hauria” d’anar a treballar, excepte que per circumstàncies justificades no ho puguin fer i, per exemple, ES VEGI OBLIGAT A ANAR AL METGE
  • NO TENIM CAP OBLIGACIÓ D’AVISAR PRÈVIAMENT a l’oficina de RRHH que es vol exercir el Dreta a la Vaga. El mateix dia 12 de desembre, sempre que no estigueu notificats en serveis mínims, podeu no anar a treballar directament. 
  • El personal de Règim Interior que es trobi de lliurança NO ESTÀ OBLIGAT A REFORÇAR EL DIA 12 en cap cas. Si us ho demanen, demaneu-lo per escrit.
  • El personal de Règim Interior que faci servei de matí aquell dia NO HA D’INCORPORAR-SE ABANS DEL SEU INICI NORMAL DE SERVEI, ja que les suposades necessitats del servei només es podrien donar en cas que no hi hagués personal suficient a les 7:30 hores. Si us ho demanen, demaneu-lo per escrit.
  • Les vacances que estiguin autoritzades prèviament a la convocatòria oficial de la Vaga General, és a dir abans del 19 de novembre, s’han de respectar.

Per acabar us informem que el mateix dia 12 hem convocat una CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA SANT JAUME A LES 12 HORES i que per la tarda convoquem una GRAN MANIFESTACIÓ A BARCELONA A LES 17:30 HORES que sortirà de la cruïlla de Via Laietana i Passeig de Colom, i que arribarà fins el Parlament de Catalunya, moment en que s’estarà fent el Ple.

ARA TOCA COMPARTIR LA LLUITA! TOTS ENS HI HEM DE SUMAR!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca