Psicòlegs: nomenaments oposició i concurs de trasllats

UGTPRESONS reclama un acte públic de recol·locació d’interins

Aquest matí s’ha realitzat l’acte públic d’elecció de places del procés selectiu JU027 del cos superior de la Generalitat de Catalunya, psicologia, àmbit funcional d’execució penal, acte que ha coincidit amb la publicació alDOGC de la resolució definitiva del concurs de trasllats.

UGTPRESONS vol felicitar a aquells interins que han consolidat el seu lloc de treball i donar la benvinguda a aquells que mai han treballat al nostre àmbit.

Malauradament la presa de possessió de les destinacions definitives per part dels companys que han obtingut plaça als dos processos, implicarà el cessament d’un número encara indeterminat de companys interins i la seva posterior recol·locació en base als criteris anunciats per l’Administració Penitenciària el passat 20 de desembre, i que són:

  • Interins que hagin aprovat el procés selectiu sense plaça (no n’hi ha cap).
  • Interins que hagin aprovat un procés anterior sense plaça (tampoc n’hi ha).
  • Interins que hagin aprovat el 1r exercici de la prova.
  • Interins que no hagin aprovat cap exercici. En aquest cas s’establiria el ranquing en base a l’antiguitat en el cos de psicòlegs a l’àmbit, en cas d’empat, fora de l’àmbit, i si persisteix, en d’altres cossos.

UGTPRESONS entenem que aquest procés de recol·locació ha d’estar revestit de la màxima transparència i agilitat i això només pot aconseguir-se mitjançant la convocatòria d’un acte públic similar al que aquest matí s’ha produït, cosa que ja hem demanat als responsables del Departament de Justícia.

La resolució de qualsevol procés, ja sigui selectiu o de trasllats, comporta satisfacció per a molts dels participants que accedeixen a un lloc definitiu, però alhora, provoca conseqüències negatives a d’altres que, en el nostre cas concret, pot afectar a companys que porten molts anys desenvolupant les seves tasques amb gran compromís i professionalitat.

És per això que UGTPRESONS reclama de l’Administració Penitenciària el tracte que es mereixen tots aquests professionals, que ha de passar per cercar totes les opcions possibles de recol·locació del 100% dels interins afectats, així com donar facilitats a aquells que optin per qualsevol altre opció.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca