Reunió Borsa de treball

Aquest matí hem celebrat una reunió de la Subcomissió de Borsa de Treball amb un únic punt de l’Ordre del Dia proposat per l’Administració: Bases de la borsa de treball del cos tècnic d’especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup de serveis penitenciaris”.

L’interès de l’Administració era acordar i aprovar un nou document de bases de selecció de nous integrants de la Borsa de Treball, més ambiciós i exigent que el que la pròpia l’Administració va publicar unilateralment a finals de 2017 i que seria molt semblant en estructura i proves a una oposició. També permetria que els que superessin el procés poguessin escollir el territori i àmbit funcional (oficines i interior) del lloc de treball a ocupar.

UGTPRESONS hem manifestat que, tot i estar d’acord en la necessitat que les noves incorporacions ho han de fer amb la preparació suficient, el procés que planteja l’Administració requeriria de molts recursos humans per gestionar-lo i molts mesos per resoldre’l, i hem defensat que ara és més prioritari la convocatòria d’un concurs de trasllats pels funcionaris de carrera, de manera que hem demanat que aquests recursos es destinin a un procés de mobilitat pel personal de carrera, i, en paral·lel, obrir una nova borsa amb un procés més àgil.

A més, UGTPRESONS hem demanat que els companys i companyes, que actualment formen part de la Borsa de Reforç, siguin incorporats a la Borsa General i així puguin accedir a ocupar les vacants estructurals que es van generant periòdicament.

Per acabar-ho d’arreglar, l’Administració ens ha comunicat que finalment dels 176 que es troben en situació de reforç,87 finalitzen contracte el proper 31 de gener i 89 el 31 de maig, incomplint el que van dir el passat 28 de novembre quan van assegurar que els nous nomenaments no tindrien data de finalització sinó que estarien vinculats a la duració de la baixa laboral del titular de la plaça.

A més, no han concretat quants dels 87 companys que finalitzen contracte a final d’aquest mes continuaran, sinó que han respost que tots cessaran i seran renovats segons les necessitats que es vagin generant als centres.

UGTPRESONS hem manifestat que les necessitats existeixen des de fa anys i que aquests companys han de ser renovats sí o sí, i més encara quan actualment tenim gairebé 350 baixes al sistema, i hem demanat que a la reunió del proper dia 23 se’ns concreti amb detall les renovacions dels companys i companyes que finalitzen contracte a finals d’aquest mes de gener.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca