Proposta de Jubilació anticipada

UGTPRESONS elaborem una proposta de resolució per a que es voti al Parlament de Catalunya

La reunió que UGTPRESONS vam mantenir el passat dimecres dia 20 al Parlament de Catalunya amb les Diputades del Grup de Ciutadans, Carmen de Rivera i Pla i Maria Francisca Valle Fuentes, va pivotar principalment en la problemàtica d’envelliment de la plantilla i la necessitat de treballar amb urgència per implementar un règim de jubilació anticipada per als treballadors penitenciaris.

A la reunió vam acordar que seriem nosaltres, UGTPRESONS, els qui elaboraríem una Proposta de Resolució que el Grup de Ciutadans defensaria al Parlament i que prèviament consensuaria amb els diferents Grups del Parlament.

Avui UGTPRESONS els hem enviat avui la nostra Proposta de Resolució i un cop la debatin en el si del Grup de Ciutadans, el següent pas seria presentar-la al Parlament i aconseguir el màxim consens possible.

El text de la Proposta de Resolució que UGTPRESONS hem elaborat és el següent:

proposta
esta2

Aquesta és la Proposta de Resolució d’UGTPRESONS i, tot i les dificultats que amb seguretat trobarem, esperem aconsegueixi superar tots els tràmits requerits per a la seva aprovació per part del Parlament.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca