Reunió UGTPresons amb Ciutadans

Portem les reivindicacions de la plantilla al Parlament

Emmarcada dins les rondes de contactes que com a sindicat majoritari UGTPRESONS hem iniciat amb els diferents Grups Parlamentaris, avui ens hem reunit amb les Diputades del Grup de Ciutadans, Carmen de Rivera i Pla i Maria Francisca Valle Fuentes, per informar-les de l’actual escenari laboral que patim a l’àmbit penitenciari i sol·licitar el recolzament del seu Grup per desbloquejar diferents temes que entenem són de vital importància.

UGTPRESONS hem volgut situar la reunió en quatre grans eixos:

  1. La urgència d’actuar immediatament sobre l’alarmant envelliment de la plantilla penitenciària amb l’objectiu prioritari d’implementar un règim de jubilació anticipada per als treballadorspenitenciaris.
  2. La necessitat de negociar un Nou Acord de Condicions Laborals que actualitzi i millori les nostres condicions laborals actuals que provenen d’un anacrònic acord que anem prorrogant des de fa ja 10 anys.
  3. La greu manca de personal que pateixen els centres penitenciaris i la precarietat laboral en la que el Departament de Justícia té als més de 1.000 interins que hi ha entre Tècnics Especialistes i els cossos de rehabilitació.
  4. El “nou invent” que va fer públic la setmana passada la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, el Pla Estratègic d’Execució Penal, que vol implementar sense partides pressupostàries que reverteixin en unincrement net de plantilla i en el que no apareix cap referència al promès centre de preventius de la Zona Franca.

Les Diputades han pres nota de totes les nostres reivindicacions i s’han compromès a interpel·lar el Govern sobre totes elles, i pel que fa a la nostra jubilació anticipada hem acordat que serem nosaltresUGTPRESONS qui elaborarem unaProposta de Resolució que el Grup de Ciutadans defensarà.

UGTPRESONS ja estem treballant la Proposta amb els nostres Serveis Jurídics.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca