Enèssim menyspreu del Departament de Justícia als Treballadors Penitenciaris

Com us vam informar el mes passat, UGTPRESONS vam guanyar per segona vegada la batalla judicial contra el Departament de Justícia en defensa del dret a flexibilitzar l’horari d’entrada fins a 30 minuts després de l’inici de la franja de presència obligatòria del personal d’administració i rehabilitació amb fills menors de 12 anys pogués gaudir.

UGTPRESONS vam guanyar en primera instància la recuperació d’aquest dret, però l’administració va recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, moment en que nosaltres vam demanarl’execució provisional de la sentència fins que aquest Tribunal es pronuncií al respecte del recurs presentat.

Com era d’esperar, el jutjat ens va tornar a donar la raó i va ordenar l’Administració a retornar el dret a aquests col·lectius.

El Departament de Justícia però demostra cada dia que passa que té una mentalitat predemocràtica i retrògrada i, enlloc d’assumir que la societat actual avança contínuament en l’aplicació de mesures de conciliació familiar i laboral i optar per retirar el recurs presentat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha decidit recórrer també l’auto d’execució provisional de la sentència.

Però el més greu de tot és que ho fa presentant arguments falsos, mentint als magistrats, i inventant-se escenaris ficticis del caos que està generant al sistema el fet que un “anecdòtic” número de companys i companyes puguin estar gaudint de nou d’aquest dret, i per a que ho comproveu us adjuntem el text del recurs que ha presentat farcit de mentides i fal·làcies.

I aquest és el mateix i cínic Departament de Justícia que, mentre s’esforça a diari a restringir-nos els nostres drets, ens demana col·laboració per implementar els “seus” Mòduls de Participació o els “seus” Plans Estratègics.

Doncs amb nosaltres que no comptin, si volen la nostra implicació serà a canvi de dignitat, respecte i millores de condicions laborals.

Per acabar dir-vos que l’execució provisional de la sentència està en vigor, i que l’Administració esta obligada a autoritzar aquesta mesura de conciliació familiar i laboral a tots els companys i companyes de rehabilitació i oficines que pugueu i vulgueu gaudir-la, per tant us animem a sol·licitar-la.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca