Greu incident a l’Infermeria

Aquesta setmana hem tornat a partir un incident molt greu amb conseqüències lamentables per un company que ha acabat lesionat i al que, des d’aquestes línies, volem desitjar una ràpida recuperació.

La Secció Sindical d’UGTPRESONS al centre ens hem queixat en les darreres reunions amb la Direcció del centre de l’increment d’agressions a funcionaris que s’està produint al nostre centre, sense que aquesta actuï aplicant cap de les solucions que hem plantejat recurrentment, com, per exemple, una aplicació del règim disciplinari que acabi sent realment disuassòria.

En aquest cas ha succeït al mòdul d’Infermeria. Un mòdul que és una autèntica bomba de rellotgeria, amb una ala tancada, sobrecarregat d’interns amb patologies psiquiàtriques que conviuen amb altres amb patologies físiques, i amb una protecció del equip mèdic a interns inadaptats que acaben provocant altercats com el d’ahir dimecres.

I mentre la Secretària General s’omple la boca amb paraules de suport als professionals per les situacions molt dures que patim a diari, i fent demagògia amb l’augment de 108 professionals de salut mental,… però ens preguntem: a on?, perquè hi ha ales psiquiàtriques tancades, i a més volen reduir-nos la RLT, si continuem així no quedarem professionals per anar a treballar.

Amb els darrers documentals que s’han emès a la televisió pública catalana els funcionaris ens posen en el punt de mira i se’ns acusa de males praxis, quan la mala praxi comença per la Secretaria General i les seves polítiques de retallades.

Des de la Secció Sindical d’UGTPRESONS la centre exigim menys paraules i més fets i demanem a la direcció del centrel’obertura immediata de l’ala tancada del departament de psiquiatria per tal de descongestionar el mòdul, però, això sí,amb una dotació extra de personal.

No fer-ho significaria demostrar irresponsabilitat i menyspreu als treballadors i treballadores del centre per no tenir interès a garantir la nostra seguretat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca