Concurs de Trasllats T.E 2015

Quan al setembre de 2015 es va publicar al DOGC el concurs de trasllats del cos de Tècnics Especialistes després de 5 anys de l’anterior, 914 companys i companyes, o sigui pràcticament el 30% dels treballadors, van decidir participar en el procés i així optar a un lloc nou de treball que pogués ajustar-se més a les seves necessitats, ja siguinhoràries, de proximitat al domicili o econòmiques.

D’aquest important nombre de companys, i després de 18 mesos d’espera, finalment 352 van aconseguir un nou lloc definitiu, que molts d’ells continuen ara ocupant.

No obstant, aquest procés ha estat en perill fins fa només uns dies, quan el Jutjat del Contenciós-Administratiu nº4 de Barcelona ha fallat en contra del recurs que va presentar de manera absolutament irresponsable el sindicat ACAIP a finals de 2015 i que tenia com objectiu l’anul·lació del procés, sense tenir en compte les nefastes conseqüències que això podia comportar a centenars de treballadors.

La interposició “alegre” de contenciosos sense mesurar els efectes que això pot comportar només es explicable des de la irresponsabilitat o la ignorància, ja que en cas que hagués prosperat l’imprudent recurs presentat per aquesta organització sindical ara veuríem com centenars de treballadors i treballadores que porten ja 2 anys ocupant una nova destinació definitiva la perdrien.

Aquesta sentència, però, no és ferma encara i pot ser recorreguda davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, cosa que esperem no acabi fent el sindicat promotor del recurs ja que, si continués apel·lant a una instància superior, només demostraria el nul interès que té en defensar els drets col·lectius dels treballadors i treballadores penitenciaris.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca