Aconseguim el sobreseiment de la causa penal contra un company nostre

Una vegada més és demostra la importància de tenir un sindicat que respongui i doni recolzament fins el final quan els treballadors ens trobem en dificultats, i sobretot que els serveis que pugui oferir als seus afiliats i afiliades siguin de qualitat contrastada.

I més quan aquestes dificultats són en realitat una situació límit com la que ha hagut de patir gairebé dos anys un company de Quatre Camins, període en el que ha tingut obert un procediment penal que, gràcies als serveis jurídics d’UGTPRESONS, no ha acabat transformant-se en una inculpació penal.

Els fets es remunten a l’agost de 2017 quan la sortida vital i posterior mort d’un intern va provocar el que malauradament sempre acaba succeint, una investigació i unes diligències obertes que van acabar comportant l’obertura d’una informació reservada per part de la Direcció General i d’una investigació penal a un company de Quatre Camins.

Van ser el departament jurídic i els advocats d’UGTPRESONS, els que van representar i defensar el nostre company i van aconseguir en primer lloc que no prosperés la informació reservada que la Direcció General va obrir amb la pretensió d’incoar un expedient disciplinari i, en segon, que després d’un investigació judicial que podia haver suposat una greu imputació penalno es pogués provar la existència de cap il·lícit penal.

Per això només oferint uns serveis jurídics d’altíssima qualitat, com els que UGTPRESONS oferim als nostres afiliats i afiliades, es poden revertir situacions injustes com les que malauradament patim massa sovint i que en bona part venen propiciades per les nefastes polítiques dissenyades pel Departament de Justícia i la Secretaria de Mesures Penals.

UGTPRESONS sempre hem estat, estem i estarem al costat dels nostres afiliats i afiliades, oferint-los protecció jurídica integral en casos d’obertures d’expedients disciplinaris o causes penals, i no ho deixarem de fer mai, ja que queda sobradament demostrat que o ens defensem nosaltres o sempre estarem a expenses de les denuncies falses presentades per tercers o d’iniciatives disciplinàries o penals de la pròpia Administració Penitenciària.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca