Exigim posar fre a les provisions via Atri

Volem transparència i cobertura de llocs en base als Concursos

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit a la Secretària General del Departament de Justícia per exigir que es posi fre a l’opacitat que envolta a la provisió de llocs de treball que es publiquen al portal ATRI, i per demanar la publicació de totes les dades dels processos.

També hem reclamat la restauració dels Acords de Provisió de Llocs de Comandament que l’Administració va decidir vulnerar unilateralment l’any 2012 i que es facin servir de nou els rankings dels concursos de comandaments de les tres àrees de treball que es començaran a resoldre en els propers mesos com a “borsa” per cobrir els llocs vacants que es vagin generant entre concursos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca