Fem una crida a no fer cap servei extraordinari

El proper dia 31 de maig finalitzen contracte la gran majoria d’interins que actualment estan reforçant els diferents centres penitenciaris i, tot i que la manca de personal que patim és innegable i que estem a les portes de l’estiu, amb la conseqüent i lògica reducció d’efectius que això suposarà per les plantilles, l’Administració Penitenciària sembla no voler renovar i contractar als interins que el proper dia 31 de maig finalitzen contracte.

I la magnífica solució que dona l’Administració per tenir efectius i així poder omplir els llibres de servei i solucionar el que ells mateixos provoquen no renovant tots els nostres companys interins, és la de possibilitar que la plantilla pugui realitzar de manera voluntària serveis extraordinaris.

UGTPRESONS creiem que no podem caure sempre en el mateix parany i treure les castanyes del foc a qui hauria de fer la seva feina i dotar els centres penitenciaris dels efectius necessaris.

No podem fer el joc a l’administració en primer lloc perquè tenim a companys interins que es quedaran al carrer, quan és imprescindible la seva renovació. Però tampoc ho podem fer quan el tracte que rebem diàriament és el de denegar canvis, denegar dies de permís i, en definitiva, menysprear i passar-se pel forro els nostres drets.

Si fins i tot deneguen el gaudiment de les hores que s’han generat pels serveis extraordinaris realitzats!!!!!!!

És indignant que al mateix temps que ens neguen drets laborals i retributius ens demanin col·laboració per cobrir el servei.

No és culpa dels professionals penitenciaris que no hi hagi pressupost, o que suposadament no hi hagi, sinó que els culpables són ells per no exigir, allà on ho han de fer, les partides pressupostàries que siguin necessàries per garantir la seguretat dels centres penitenciaris.

UGTPRESONS fem una crida a tots els professionals de les 3 àrees de treball a negar-se a fer cap servei extraordinari de forma voluntària alhora que exigim l’Administració a buscar-se la vida per cobrir el servei.

Diguem NO als serveis extraordinaris!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca