Concurs de Comandaments

Llistat provisional d’admessos i exclosos

Ahir 27 de juny i, d’acord amb el calendari previst, la Junta de Mèrits i Capacitats del Concurs específic de mèrits i capacitats, per a la provisió de diversos llocs de comandament i singulars de l’àmbit de règim interior i administratiu dels centres penitenciaris de Catalunya (convocatòria de provisió núm. JUS/014/2019), va acordar i fer publica la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació dels motius d’exclusió, a fi i efecte que els interessats puguin formular les observacions o les al·legacions que considerin pertinents.

El termini per presentar les observacions o les al·legacions és de 10 dies a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquest Acord, dia 28 de juny, i fins el dijous dia 11 de juliol. 

Això es podrà fer mitjançant la presentació telemàtica de la sol·licitud d’al·legacions i d’esmena de documentació que es podrà obtenir al web del Departament de Justícia:

http://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/concursos/

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca