UGT denuncia a l’Adm. Penitenciària

UGTPRESONS ens personem en la denúncia per temptativa d’homicidi, segrest i amenaces de mort a un company de Puig de les Basses.

A principis del passat mes de maig es va produir un dels pitjors episodis que es recorden des de fa anys a un centre penitenciari quan un company del centre de Puig de les Basses va ser abordat per l’esquena i retingut més d’un minut mentre era amenaçat de mort amb un bolígraf manipulat que van col·locar-li directament al coll, alhora que havia d’escoltar com l’amenaçaven amb acabar amb la seva vida.

Fets tan greus com els esdevinguts a Puig de les Basses afortunadament no són freqüents, però les nefastes polítiques de personal i regimentals que està portant a terme la Secretaria de Mesures Penals sumat a lapoca contundència i rigor de l’administració alhora de “perseguir-los i denunciar-los”, poden arribar a generar una sensació d’impunitat que UGTPRESONS creiem s’ha de tallar d’arrel.

UGTPRESONS considerem imprescindible que aquells interns que atempten contra les treballadores i treballadores penitenciaris obtinguin una resposta contundent en forma de denuncia penal i posterior condemna, i més quan l’Administració Penitenciària es limita només a traslladar els partes de fets als jutjats de guaria sense fer cap seguiment de si prosperen o no els comunicats enviats.

És per això que els Serveis Jurídics d’UGTPRESONS ens hem presentat en defensa del nostre company afiliat en la denuncia interposada pels delictes de:

  • Temptativa d’Homicidi
  • Temptativa de Segrest
  • Amenaces de Mort

Per tant, ara, el nostre afiliat ja disposa d’una assistència lletrada proporcionada per UGTPRESONS que es centrarà exclusivament en defensar els seus interessos, a més de destapar, si procedeix, les irregularitats que hagués pogut cometre l’Administració Penitenciària i que poguessin haver provocat o afavorit el greu incident denunciat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca