Nova data d’exàmen

A la reunió que UGTPRESONS hem mantingut aquesta tarda amb la Subdirectora General del Departament de Justícia, hem tornat a ser testimonis d’un nou “sainet” de l’Administració, ja que hem hagut d’escoltar l’enèsim canvi de data de realització de la primera prova del procés selectiu d’educació social.

Primer que seria el maig, després juny, més tard abans del 15 de juliol, i ara que, com que hi ha un recurs contenciós-administratiu presentat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya demanant com a mesures cautelars la suspensió del procés, doncs ja ens aniríem a finals de juliol (el 20 o el 27).

I determinen aquestes possibles noves dates basant-se en una seguretat quasi matemàtica (deuen tenir un topo allà) de que el citat Tribunal es pronunciarà els dies 12 o el 13 de juny. I com que fins aleshores consideren millor no publicar els llistats provisionals d’admesos i exclosos, doncs els exàmens acabaríem anant a finals del mes de juliol.

UGTPRESONS considerem que és lamentable que els centenars de companys i companyes interines que participen en el procés, i que porten mesos preparant-se’l, encara no sàpiguen la data exacta de l’examen, però fixar ara una nova data que amb molta probabilitat de nou serà incomplerta, sembla ja una broma de mal gust.

A més, informar als participants que la probable data de l’examen podria ser el 20 o 27 de juliol, però sense assegurar-la de nou, podria provocar que, de no complir-se i haver-la de traslladar passat l’estiu, aquells que facin un esforç final en les properes setmanes no el puguin mantenir durant 2 mesos més i arribin esgotats a la data final.

UGTPRESONS creiem que ja és hora que els participants en el procés sàpiguen amb total seguretat quina és la data de l’examen, i tenint en compte els condicionants que suposa estar a expenses de la data en la que es vulgui pronunciar el Tribunal, creiem que sempre serà millor ajornar l’examen fins una data 100% segura, ni que sigui passat l’estiu, que determinar una que finalment tornarà a incomplir-se.

La Subdirectora General ha comunicat que prendran una decisió al llarg del dia d’avui i que demà faran pública la data, esperem que definitiva, de l’examen.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca