Llistat provisional admesos i exclosos (JU029)

En el DOGC d’avui 14 de juny s’ha publicat finalment la resolució per la qual s’aprova i es fan públiques les llistes provisionals de les persones admeses i excloses a la convocatòria del procés selectiu per proveir 301 places de l’àmbit funcional d’execució penal del cos de Diplomatura de la Generalitat de Catalunya, educació social.

El nombre total d’aspirants admesos provisionalment és de 752 i el d’exclosos 43, cosa que fa que fins a l’espera que els participants exclosos esmenin o no la seva exclusió, d’aquests 795 totals:

  • 443 participants estan exempts de realitzar la totalitat del 2n exercici de la 1a prova.
  • 47 exempts només de realitzar les 5 preguntes curtes de l’apartat A) del 2n exercici de la 1a prova.
  • 305 que hauran de fer la totalitat del 2n exercici de la 1a prova.

En el torn de promoció interna els aspirants admesos provisionalment són 4.

En quant a les places reservades per a les persones amb una discapacitat legal reconeguda igual o superior al 33%, el nombre d’aspirants admesos és de 23 que optaran a les 15 places que reserva la convocatòria.

El termini per efectuar esmenes a les llistes i/o aportar documentació és de 10 dies comptadors a partir de demà dia 15 de juny i acaba el dilluns 1 de juliol.

L’Administració continua mantenint la previsió del 27 de juliol com la data de realització de l’examen, però aquesta no es farà oficial fins no es publiquin els llistats definitius d’admesos i exclosos.

Descarrega les fitxers adjunts

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca