Demanem la suspensió dels proc. selectius PESCO

Us informem que aquest matí la UGT ha registrat un escrit adreçat a la Secretària d’Administració i Funció Pública, màxima responsable en matèria de RRHH, demanant lasuspensió de tots els processos selectius derivats del Pla d’Estabilització i Consolidació de plantilla (PESCO) fins que no es produeixi una negociació efectiva de les bases que estiguin encaminades a afavorir la consolidació real dels seus llocs de treball als milers d’interins de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca