El govern ratifica la pròrroga del PRP

Tal i com ja us hem anat informant al llarg d’aquestes darreres setmanes, per fer efectiva la pròrroga del nostre Programa de Rendiment Professional (PRP) era necessari superar un seguit de tràmits que finalitzaven amb la ratificació per part del Govern de la Generalitat dels acords adquirits prèviament al Grup de Treball Penitenciari.

Us informem que aquest darrer tràmit es va produir la setmana passada i, per tant, veurem el 1r trimestre d’aquest complement ja incorporat a la nòmina d’aquest mes de juliol i el 2n trimestre a la d’agost.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca