Reunió Mesa Sectorial

Confirmat el pagament del PRP a la nòmina de juliol

El Govern va acordar a la sessió del dia 3 de juliol la pròrroga fins al 31 de desembre de 2019 del nostre Programa de Rendiment Professional (PRP) en els mateixos termes i condicions que els aplicats durant l’any 2018, a més el d’acordar que la quantia del PRP s’actualitzaria amb els increments retributius acordats per aquest 2019 (2,25%).

Aquest era el darrer tràmit imprescindible per a que l’Administració Penitenciària complís el seu compromís de pagar-nos el PRP a la nòmina de juliol, però coneixent els nostres gestors, i aprofitant la presència de la Subdirectora General del Departament de Justícia a la reunió de la Mesa Sectorial celebrada avui, UGTPRESONS la hem interpel·lat directament per a que ens confirmi oficialment que el pagament del PRP es farà efectiu a la nòmina d’aquest mateix mes.

La Subdirectora General del Departament de Justícia ha confirmat de manera oficial que el pagament del 1r trimestre del PRP es produirà a la nòmina d’aquest mes de juliol, tal i com estava compromès, i que els següents trimestres s’aniran incorporant a les nòmines corresponents (agost, novembre i febrer).

UGTPRESONS solucionem el pagament per avançat del títols de transport públic

UGTPRESONS hem portat de manera insistent a les darreres reunions de la Mesa Sectorial una situació que afecta al col·lectiu de rehabilitació i més directament al cos de Treballadors Socials, i que fa que aqueststreballadors hagin d’avançar de la seva butxaca els costos del transport públic per poder fer les visites fora dels centres penitenciaris i oberts.

UGTPRESONS portem mesos exigint una solució ja que els treballadors no han de ser creditors de l’Administració, sinó que aquesta està obligada a proporcionar les eines necessàries, en aquest cas en forma de títols de transport, per el correcte desenvolupament de les seves funcions.

El Subdirector General de Funció Pública Funció Pública ens ha comunicat que del estudi realitzat es conclou que l’Administració facilita el títol del transport públic al seu personal prèviament a la realització dels desplaçaments i que aquesta ha de ser la pràctica habitual. Per tant el Departament de Justícia també ho hauria de fer.

UGTPRESONS hem demanat que immediatament es donin les instruccions a la Secretaria de Mesures Penals per a que facilitin els títols de viatge amb caràcter previ a les visites i en paral·lel hem contactat amb la Subdirecció General de RRHH penitenciaris per exigir idèntic tracte pels nostres treballadors que el que reben la totalitat de treballadors de la resta de Departaments de la Generalitat.

La Subdirectora General s’ha compromès a solucionar el problema amb la major celeritat possible i proporcionar els títols de viatge amb caràcter previ als desplaçaments que hagin de fer els professionals penitenciaris de l’àrea de rehabilitació.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca