Aclariments i observacions elecció d’àmbits territorials

Actualitzat 4 de setembre

Arran dels dubtes que continuen generant-se en relació a l’elecció d’àmbits territorials i funcionals per part dels interins, i les interessades desinformacions que un sindicat no signant de l’acord està fent córrer, UGTPRESONS volem fer els següents aclariments:

 • Us recordem que tots els interins sense excepció, independentment de la modalitat de nomenament que tingueu (substitut, reforç o vacant) i de la vostra antiguitat, heu d’omplir la plantilla per triar els àmbits funcionals i territorials on voleu treballar. El termini finalitza el proper diumenge 8 de setembre.
 • Aquest es un requisit indispensable per poder formar part de la nova borsa de treball, i és IMPORTANTÍSSIM per a la vostra recol·locació en cas d’un hipotètic cessament del lloc que ocupeu.
 • Aquesta tria s’ha de fer marcant un “0” en aquells àmbits en els quals mai es voldrà treballar i un “1, 2, 3”, etc… (sent 1 la primera preferència) en els quals sí que es vol treballar. S’ha de tenir en compte que omplir la sol·licitud amb totes les caselles amb un 1, a banda de no suposar cap guany, seria incongruent amb l’esperit d’una voluntarietat d’elecció.
 • També us recordem que la renuncia a la plaça que actualment s’ocupa només significa que si es guanyés una altra de les que s’oferiran al “concurset excepcional” que es farà properament, aquesta plaça sempre serà de les que s’han escollit com a preferents.
 • En cas de renunciar a la plaça actual i no obtenir una altra al “concurset excepcional” es continuarà ocupant la plaça que s’ocupa actualment amb tota normalitat.

Aquest nou sistema és un avanç importantíssim que permet que els interins decideixin lliurement on volen treballar i així no es vegin obligats a acceptar les places que l’administració els “oferia”, cosa que comportava la pèrdua de l’antiguitat en la primera renúncia i l’expulsió de la borsa en la segona.

Això ja no podrà passar perquè, en el cas improbable de cessament, la recol·locació només es duria a terme en els àmbits que s’han triat i mai en els que s’han rebutjat.


Aclariments 9 d’agost

Arran dels dubtes que s’han generat en relació a l’elecció d’àmbits territorials i funcionals per part dels interins UGTPRESONS vol aclarir el següent:

 • El fet de poder triar àmbit territorial i funcional és un avanç importantíssim que permet que els interins decideixin lliurement on volen treballar i així no es vegin obligats a acceptar les places que l’administració els “oferia” i que, de no fer-ho, comportava la penalització de la pèrdua de l’antiguitat en la primera renúncia i l’expulsió de la borsa en la segona.
  Això, de facto, ja no podrà passar perquè en el cas improbable de cessament la recol·locació
  només es duria a terme en els àmbits que s’han triat i mai en els que s’han rebutjat.
 • La plantilla de preferències l’han d’emplenar tots els interins marcant un “0” en aquells àmbits en els quals mai es voldrà treballar i un “1, 2, 3”, etc… (sent 1 la primera preferència) en els quals sí que vol treballar.
 • La renuncia a la plaça que actualment s’ocupa només significa que si es guanyés una altra de les que s’oferiran al “concurset excepcional” que es farà al mes de setembre, aquesta plaça sempre serà de les que s’han escollit com a preferents a la plantilla que s’ha d’omplir.
 • En cas de renunciar i no obtenir una altra plaça al “concurset excepcional” de setembre es continuarà ocupant la plaça que s’ocupa actualment amb tota normalitat.
 • Els interins que estan actualment en nomenament de reforç i que formaven part de la ara derogada borsa de reforç de 2017 rebran aquest dilluns un mail per a que també determinin les seves preferències d’àmbits funcionals i territorials.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca