Exigim el cessament de la Subdirectora de Lledoners

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit al Secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima per exigir el cessament immediat de la Subdirectora de Tractament de Lledoners, per l’irresponsable comportament que va protagonitzar el passat dissabte en vulnerar tots els protocols d’accessos als centre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca