Reunió Mesa Sectorial

Devolució 30% de la Paga Extra 2013

A la reunió de la Mesa Sectorial que s’està celebrant avui, i a la que UGTPRESONS assistim com a únic sindicat de l’àmbit penitenciari, el Subdirector General de Funció Pública ha confirmat que la previsió de pagament d’aquest percentatge es durà a terme a la propera nòmina del mes  d’octubre en compliment de l’Acord d’11 de desembre de 2018 signat per UGT.

Compensació d’un dia extra d’assumptes personals per aquest 2019

A la mateixa reunió UGTPRESONS hem demanat l’extensió al col·lectiu penitenciari del criteri que s’aplica a l’Administració General de l’Estat, que consisteix a “incorporar un dia més de permís quan algun dels festius estatals, de caràcter retribuït, no recuperable i no substituïble per les Comunitats, coincideixi en dissabte”.

Recordem que el Calendari de Festes Laborals de Catalunya estableix per a aquest any 2019 un total de 14 festes entre les tradicionals catalanes, locals i estatals, i que d’aquestes últimes, el 12 d’octubre cau en dissabte i, per tant, havia de ser compensat per poder gaudir de forma efectiva dels 14 dies festius pertinents.

El Subdirector General de Funció Pública ha manifestat que donarà instruccions als diferents Departaments per a que s’introdueixin a ATRI un total de 8 hores i 20 minuts d’Assumptes Personals per aquest 2019 i que podran gaudir tots els treballadors i treballadores que NO gaudeixin de Compensació de Festius.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca