Denunciem la imparable reducció de plantilla que pateixen tots els centres

Aquests darrers dies UGTPRESONS estem portant a terme una nova ronda de visites a tots els centres penitenciaris amb la intenció de recollir els suggeriments dels professionals de les àrees de Règim Interior, Rehabilitació i Oficines per traslladar-les a la Mesa de negociació del Nou Acord de Condicions Laborals que, tal i com es va comprometre, ha de començar a treballar en els propers dies.

En aquestes visites UGTPRESONS hem pogut constatar el greu problema d’envelliment de plantilla que pateix el nostre col·lectiu i la inestabilitat laboral que afecta gairebé un miler de treballadors que són interins o ocupen llocs provisionals, a més de l’agreujament imparable del principal problema que afecta actualment a totes les àrees de treball de tots els centres, la greu manca de personal.

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit al Secretari de Mesures Penals, Amand Calderó per exigir un canvi immediat de les polítiques de destrucció d’ocupació que porta temps implementant l’administració penitenciària i la incorporació urgent de nou personal als centres penitenciaris.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca