Oposicions: Ayudantes Instituciones Penitenciarias

Exigim més places a les nostres oposicions

Us informem que aquest matí s’ha publicat al BOE la Resolució del Ministerio del Interior de 9 de octubre de 2019, per la qual es convoquen proves selectives per a l’ingrés al cos de “Ayudantes de Instituciones Penitenciarias”.

Les places a cobrir són 900.

El termini de presentació és de 20 dies hàbils a partir de demà 15 d’octubre, i el model oficial de sol·licitud a complimentar és el 790 i es pot descarregar a la pàgina web www.administracion.gob.es

UGTPRESONS portem anys exigint a la nostra Administració Penitenciària que publiqui una Oferta Pública amb totes les places vacants del Cos de Tècnics Especialistes i convoqui el corresponent procés selectiu, i esperem que compleixi amb el que va dir el passat 18 de setembre quan ens va informar que ja havia enviat a Funció Pública els informes tècnics preceptius demanant una oferta Pública de 281 places i que es publicaria l’any vinent.

És realment vergonyós comparar les places que s’ofereixen a l’Estat de manera periòdica amb les que aquí ofereix el Departament de Justícia, i per això UGTPRESONS demanem que, com a mínim, i per incrementar en unes desenes de places les 281 previstes es resolgui immediatament el concurs de comandaments de Puig de les Basses.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca