Elaborem un recull normatiu de la 2a Fase Concurs Comandaments

Us informem que UGTPRESONS hem elaborat un recull normatiu que correspon a la normativa inclosa a la Guia Orientativa per a la preparació de la 2a fase del Concurs de Comandaments per a l’àmbit d’actuació d’interior i dels caps d’unitat de gestió penitenciària, i que posem a la disposició dels afiliats i afiliades a UGTPRESONS.

També dir-vos que estem preparant ara el recull normatiu necessari pels llocs de l’àmbit d’actuació d’administratiu i que en breu el tindrem a la teva disposició.

Per obtenir el recull normatiu cal que et posis en contacte amb els delegats d’UGTPRESONS al teu centre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca