Exigim el pagament d’ofici del PRP al personal interí

Tal i com preveu la regulació del calendari de pagament del nostre Programa de Rendiment Professional (PRP), a la nòmina d’aquest mes de novembre cobrarem el que correspon al 3r trimestre d’aquest any.

Com vam informar, UGTPRESONS vam aconseguir que el Departament de Justícia admetés en via judicial que la interpretació que feia d’aquesta regulació era discriminatòria respecte del personal interí i vam aconseguir que el Jutjat Contenciós Administratiu nº 4 de Barcelona condemnés l’administració al pagament del PRP a una companya interina afiliada a UGTPRESONS un cop va completar 6 mesos de treball continuat.

Aquesta sentència és ferma i sense possibilitat de recurs i, fins i tot, condemna l’administració a les costes del judici.

UGTPRESONS ja ens hem posat en contacte amb els responsables econòmics de l’administració advertint-los que han d’abonar d’ofici les quantitats que cada interí té dret a percebre i que això s’hauria de començar a fer a la nòmina d’aquest mateix més de novembre.

O sigui que l’administració té que rectificar i hauria de pagar la part proporcional del PRP del 3r trimestre a aquells interins que hagin complert en aquest mateix 3r trimestre 6 mesos de treball continuat o que entre contractes no s’hagin superat els 15 dies sense treballar.

UGTPRESONS volem reiterar a tots els interins que estigueu en aquesta situació que comproveu si en aquesta nòmina us han pagat el PRP correctament i que, en cas que no fos així, us poseu en contacte immediatament amb els delegats d’UGTPRESONS del vostre centre per tal d’omplir l’escrit de reclamació que hem elaborat a l’efecte i que posem a disposició dels nostres afiliats i afiliades.

Recordeu que també podeu reclamar les quantitats no percebudes si veu complir aquests 6 mesos de treball continuat o amb discontinuïtats inferiors a 15 dies, dins dels darrers 4 anys.

Siguin 30 euros, 73 euros, 236 euros o els que siguin són vostres i els heu de reclamar.

No podem permetre que l’administració continuï robant-nos el que és nostre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca