Exigim la suspensió immediata del taller formatiu del CIRE

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit al Secretari de Mesures, Rehabilitació i Atenció a la Víctima per demanar la immediata suspensió i reubicació, si fos necessari mantenir-lo, del taller formatiu de cuina que es vol realitzar a l’interior del Mòdul 14 del CP Brians 2 i que pot posar en perill la seguretat dels centre i la integritat física dels seus treballadores i treballadors.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca