L’Administració imposa canvis de servei obligats per cobrir els serveis

Ja fa unes setmanes UGTPRESONS vam endegar una campanya per conscienciar la plantilla a negar-se a fer serveis extraordinaris, i vam posar a disposició dels treballadors i treballadores un model d’escrit per comunicar als directors dels centres les renúncies.

Aquesta iniciativa està sent un gran èxit a tots els centres i s’hi estan adherint cada cop més companys i companyes, que es neguen a col·laborar amb l’administració penitenciària en la seva idea de continuar aplicant una nefasta política de gestió de personal que només fa que incrementar la inseguretat dels nostres centres.

La negativa generalitzada a fer serveis extraordinaris està fent que l’administració vegi com la seva estratègia inicial de tapar amb personal voluntari els innumerables “forats” que es produeixen diàriament als llibres de serveis, deixi de produir els efectes que pretenia.

L’Administració, però, ara aposta per una nova “estratègia” destinada a continuar amagant la manca endèmica de personal, i opta per notificar personalment ordres de direcció que obliguen a fer canvis de torns de serveimodificant els nostres horaris de treball i, en ocasions, les nostres lliurances.

UGTPRESONS considerem que els nostres horaris són intocables i que si el que volen es fer-nos treballar en un altre torn diferent al que ens correspon per horari, doncs que ho facin motivadament per escrit i sempre a canvi de la corresponent compensació d’hores.

UGTPRESONS portem anys demanat que els canvis de servei no tinguin cap tipus de limitació, sense que l’administració tingui cap interès a flexibilitzar el seu posicionament, però ara, quan comproven que els “voluntaris” disminueixen, ens imposa els “seus” propis canvis de servei.

UGTPRESONS us animem a no entrar en el joc de l’administració, i de la mateixa manera que ens neguem a fer voluntàriament torns extraordinaris, també hem d’OPOSAR-NOS A CANVIAR EL NOSTRE HORARI.

UGTPRESONS ja hem posat en coneixement dels nostres serveis jurídics aquesta nova iniciativa de l’administració ja que considerem que es tracta d’un flagrant incompliment dels nostres acords en matèria d’horaris.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca