Concurs JU/CP003/2010

El dia 16 de gener el Departament de Justícia ha publicat la Resolució JUA/49/2020, per tal de donar compliment a les Sentències núm. 812/2017 i 24/2018 del Tribunal de Justícia de Catalunya.

En base a aquesta resolució es resol:

  • Que s’emeti i faci pública la proposta de resolució del concurs, d’acord amb l’ordre de puntuació resultant de la valoració definitiva dels mèrits i les capacitats de la base 6.1 (primera fase), fet públic per Acord de 7 d’octubre de 2011 de la Junta de Mèrits i Capacitats.
  • Que s’obri un termini de 10 dies hàbils per tal que totes les persones participants puguin optar a renunciar a la participació en el concurs.
  • Que una vegada transcorregut el termini anterior, elabori la proposta definitiva de resolució del concurs amb les persones participants que no haguessin renunciat, d’acord amb l’ordre de puntuació resultant de la valoració definitiva dels mèrits i les capacitats de la base 6.1 (primera fase), fet públic per Acord de 7 d’octubre de 2011 de la Junta de Mèrits i Capacitats.
  • Retrotraure els efectes a la situació que hagués esdevingut si no s’hagués celebrat la segona fase en el procés de referència i procedir al nomenament dels funcionaris amb els efectes corresponents.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca