Aconseguim implementar el currículum anònim …

Aconseguim implementar el currículum anònim als processos de selecció per atri

UGTPRESONS portem anys denunciant la poca transparència i gran subjectivitat del sistema de provisió via ATRI i per això reclamem la substitució d’aquesta forma de provisió per una altra més transparent i àgil, com “tirar” dels resultats dels concursos de comandaments en cas de la necessitat d’ocupar llocs de comandaments.

En paral·lel, la UGT venim exigint que, a manca d’un altre sistema més transparent, s’articulessin fórmules anònimes de participació que permetessin que l’elecció del candidat es fes en base al currículum i no al “nom” dels candidats.

El passat mes de desembre UGTPRESONS vam instar l’Administració a realitzar canvis al sistema de selecció de personal via ATRI, i per fi, ahir dia 17 vam signar l’Acord sobre la implantació del currículum anònim en els processos de provisió provisional, acord que des de avui exigim que apliqui el Departament de Justícia en totes les publicacions a ATRI de llocs de centres penitenciaris.

Aquest acord recull les demandes que UGTPRESONS vam fer per a presentar-se en un procés ATRI, suprimint la majoria de dades i referències personals amb l’objectiu de garantir els principis d’igualtat i no discriminació, posant el focus en els aspectes centrals com ha de ser l’adequació entre el procés selectiu i les funcions o tasques a desenvolupar, garantint així la puresa i transparència del procés.

Les dades que es suprimiran en la fase pre-presencial són les següents:

  • Nom i cognoms de la persona
  • DNI
  • Nacionalitat
  • Fotografia
  • Adreça i localitat de residència
  • Edat
  • Gènere
  • Centre d’expedició de les titulacions

Serà només després de la selecció dels candidats que hagin de superar l’entrevista quan aquests hauran de presentar les referencies personals necessàries i acreditar totes les dades que prèviament havien reflectit al seu currículum cec.

Repetint però que, malgrat que aquesta regulació millora clarament la transparència del procés i evita la selecció de candidats “ja prèviament seleccionats”, UGTPRESONS seguirem insistint en que la manera més idònia i àgil per cobrir les “nostres vacants” és que es proveeixin per mitjà dels llistats que s’obtinguin de la resolució dels concursos de comandaments i oposicions.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca