Demanem al Secretari Gral que emprengui accions judicials

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit al Secretari de Mesures Penals, Amand Calderó per exigir que emprengui les accions judicials oportunes per injúries i calúmnies, contra els responsables d’unes denúncies falses al centre penitenciari de Quatre Camins, que atempten contra la integritat i la professionalitat dels nostres companys, i en defensa del bon nom del nostre col.lectiu.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca