Demanem la taxa de reposició d’efectius del 2019

UGT ens hem adreçat per escrit aquesta setmana a la Directora General de Funció Pública, Pilar Sorribes, per demanar que ens faciliti la informació referida a la taxa de reposició d’efectius de la Generalitat de l’any 2019.

UGTPRESONS volem exigir que, en base a aquesta taxa de reposició que preveuen els pressupostos de la Generalitat vigents, es produeixi  un increment del nombre de places que s’oferiran a la convocatòria de les oposicions de Tècnics Especialistes a finals de 2020.

A la darrera reunió del Grup de Treball ens van informar d’un increment a l’alça d’aquestes places, fins al voltant de les 320 places, tal com UGTPRESONS ha demanat reiteradament, afegint a les darrere 281 que tenien previstes, la taxa de reposició referida als treballadors fixos que van deixar de prestar serveis per jubilació durant el 2019 i previsiblement els de 2020.

UGTPRESONS no ens sembla suficient aquest increment, doncs la taxa de reposició inclou altres conceptes que cal afegir, com ara la mort, renúncia, declaració en situació d’excedència sense reserva de lloc de treball, pèrdua de la condició de funcionari de carrera o les baixes produïdes pels concursos de trasllats a altres administracions públiques.

Hem de recordar també que, com a sector funcional considerat prioritari, la llei permet una taxa de reposició d’efectius de fins al 100% i que l’Administració pugui fer servir la taxa de reposició d’altres departaments de la Generalitat. De la mateixa manera, la taxa de reposició d’un o diversos sectors o col·lectius prioritaris es podrà acumular en altres sectors o col·lectius prioritaris, com és el nostre. Igualment, la taxa de reposició dels sectors no prioritaris es pot acumular en els sectors prioritaris.

UGTPRESONS volem que facin servir tots els instruments que tenen al seu abast per incrementar al màxim possible les places per a Tècnics Especialistes. Estem farts de veure com altres col·lectius d’altres departament tenen any rere any increment net d’efectius quan nosaltres portem 10 anys esperant. Ara ens toca a nosaltres i no permetrem que ens robin les nostres places.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca