Exigim una reunió per tancar un Acord d’avançament de l’edat de jubilació

UGTPRESONS com a sindicat majoritari a les presons catalanes ens hem adreçat per escrit a la Consellera de Justícia per demanar-li una reunió urgent per tancar un Acord que permeti l’avançament de l’edat de jubilació dels professionals penitenciaris amb les mateixes condicions que la resta de col.lectius.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca