Nou èxit jurídic d’UGTPRESONS

UGTPRESONS OBLIGUEM A L’ADMINISTRACIÓ A RECONÈIXER EL DRET A GAUDIR DEL TEMPS INDISPENSABLE PER DEURE INEXCUSABLE DE CARÀCTER PÚBLIC O PRIVAT

L’Administració Penitenciària, fent una vegada més una lectura restrictiva de la normativa actual, va denegar un dret a una companya afiliada a UGTPRESONS, negant-l’hi un permís per deure inexcusable per comparèixer com a testimoni en un procediment judicial al que havia estat citada per un Jutjat de 1a instància.      

La resolució de la nostra Administració va ser que l’hi desestimava el permís sol·licitat en considerar que la compareixença al Jutjat de la nostra afiliada responia a l’esfera privada i per tant no era aplicable el permís per deure públic de caràcter inexcusable.

Es en aquest moment que els Serveis Jurídics d’UGTPRESONS vam  interposant un recurs de reposició. Aquest recurs ha prosperat positivament per a la nostra companya, estimant de forma favorable la sol·licitud de permís i revocant la resolució de la nostra Administració obligant a la mateixa a donar-l’hi les hores indispensables per acudir al Judici.

Per tant a partir d’ara, i un cop UGTPRESONS hem obligat l’Administració Penitenciària a rectificar, totes les treballadores i treballadors penitenciaris que hagin de comparèixer davant qualsevol tribunal com a testimoni podran gaudir del permís corresponent, independentment que la citació sigui per motius privats o laborals.

De nou UGTPRESONS aconseguim que l’Administració Penitenciària doni marxa enrere en les seves interpretacions restrictives de drets i ho continuarem fent en defensa dels interessos dels nostres afiliats i afiliades i de tots els professionals penitenciaris.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca