Proposta definitiva Concurs

Exigim la cobertura efectiva dels 46 llocs de Cap d’Unitat previstos a la convocatòria

Finalment el 12 de febrer, i després que UGTPRESONS portem mesos reclamant-ho, el Departament de Justícia ha decidit donar compliment a les Sentències núm. 812/2017 i 24/2018 del Tribunal de Justícia de Catalunya, i la Junta de Mèrits de la convocatòria de provisió de 46 llocs de Cap d’Unitat (JU/CP003/2010), ha acordat publicar la proposta definitiva d‘assignacions.

D’acord amb aquesta resolució es resol:

Primer.- Retrotraure les actuacions al moment anterior a l’Acord de 25 d’octubre de 2011, pel qual es van fer públiques les puntuacions obtingudes a les entrevistes corresponents a la segona fase.

Segon.- Fer pública la proposta provisional de resolució del concurs, d’acord amb l’ordre de puntuació resultant de la valoració definitiva dels mèrits de la base 6.1 (primera fase).

Tercer.- Obrir un termini de 10 dies hàbils (entre el 14 i fins al 27 de febrer de 2020), per tal que totes les persones participants puguin optar a renunciar a la participació en el concurs.

Aquestes renúncies s’hauran de presentar exclusivament per e-valisa fent servir el següent format:

  • Destinatari: Maria Dolors Campdepadrós Colomer
  • Assumpte: Renúncia convocatòria CP JU/CP003/2010
  • Contingut del missatge: NOMS I COGNOMS i DNI, acompanyat del text: “dins el termini habilitat per la Junta de Mèrits i Capacitats de la convocatòria JU/CP003/2010 a l’Acord publicat el 12 de Febrer, poso de manifest la meva voluntat de renunciar a la participació en la convocatòria JU/CP003/2010 per a la provisió de 46 llocs de Cap d’Unitat del CP PUIG de les Basses”.

A més s’informa a les persones participants que ja han presentat algunes renúncies amb anterioritat a aquest Acord, que hauran de tornar a presentar la renúncia d’acord amb el que s’ha indicat.

Quart.- Una vegada transcorregut el termini per presentar renúncies, la Junta de Mèrits i Capacitats elaborarà la proposta definitiva de resolució del concurs amb les persones participants que no haguessin renunciat, d’acord amb l’ordre de puntuació resultant de la valoració definitiva dels mèrits i les capacitats de la base 6.1 (primera fase) fet públic per Acord de 7 d’octubre de 2011 de la Junta de Mèrits i Capacitats.

És en aquest quart punt de l’Acord on el Departament de Justícia fa evident el que UGTPRESONS no podem admetre, i és que té la intenció de deixar sense cobrir la totalitat dels 46 llocs de treball de Cap d’Unitat.

UGTPRESONS exigirem que, tot i les renúncies que pugui haver-hi, el total de nomenaments definitius sigui idèntic al nombre de llocs oferts a la convocatòria, de manera que s’acabin nomenant a 46 Caps d’Unitat.

I més quan l’apartat 10.2 de les bases de la convocatòria diu expressament que:

“En el cas que es renunciï al lloc adjudicat, la Junta de Mèrits i capacitats proposarà un nou aspirant per ocupar la plaça, sempre que l’aspirant següent per ordre de qualificació reuneixi els requisits”.

Es per això que en el moment que la Junta de Mèrits faci públic l’acord d’assignació definitiva de places, sense que es correspongui el nombre de places assignades amb les oferides a la convocatòria, UGTPRESONS posarem els nostres Serveis Jurídics a disposició dels nostres afiliats i afiliades que resultin perjudicats per tal que reclamin el nomenament al que tenen dret.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca