Aconseguim la rectificació d’horari per al personal d’oficines

UGTPRESONS us vam informar ahir de la nova Instrucció 2/2020, emesa per la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i atenció a la Víctima, per la qual s’estableien mesures organitzatives adreçades al personal de serveis penitenciaris del Departament de Justícia, davant del risc d’infecció per coronavirus SARS-CoV-2.

Aquesta Instrucció permetia que les Direccions dels centres modifiquessin els horaris del personal d’oficines, obligant-los a treballar en torns de matí i tarda, complint la totalitat de la seva jornada setmanal i impedint-los fer part de la seva jornada (la part flexible) al seu domicili, com mot encertadament sí es permet al personal de rehabilitació.

UGTPRESONS ens vam posar en contacte immediatament amb responsables de la Secretaria de Mesures Penals per manifestar el nostre rebuig i exigir una rectificació en el sentit que es tractes al personal d’oficines de la mateixa manera que el personal de Rehabilitació.

Aquesta mateixa tarda la Secretaria ha fet arribar a les direccions una nota aclaratòria en aquest sentit, incloent les demandes d’UGTPRESONS, el que permetrà, per exemple:

  • Que no sigui necessari realitzar la totalitat de la jornada laboral.
  • Que la part no treballada no s’hagi de recuperar.
  • Que la finalització de la jornada de la franja de la tarda no s’allargui més enllà d’una hora raonable.
  • Que només hagi de prestar serveis el nombre mínim imprescindible de treballadors.

UGTPRESONS continuarem defensant els drets de TOTS els treballadors.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca