Demanem una reunió per establir protocols d’actuació Coronavirus

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit al Secretari de Mesures Penals, Amand Calderó per demanar una reunió urgent amb els màxims responsables del Departament de Justícia i del Comitè de Seguretat i Salut de Centres Penitenciaris per poder debatre en profunditat i determinar les mesures que s’han d’implementar per garantir la seguretat i salut dels professionals penitenciaris i les seves famílies.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca