Exigim la retirada del Comunicat de vacances i as.propis

L’actual crisi sanitària en la que ens trobem està dificultant de manera mai vista el dia a dia de tots els ciutadans catalans, però encara més si cab al nostre àmbit, on les mancances i les dificultats amb les que tots els treballadors penitenciaris estem treballant són enormes.

davant l’esforç que tots els professionals penitenciaris estem fent, el mínim que haurien d’obtenir com a resposta és un tracte digne i humà per part dels equips directius dels Centres, amb un recolzament incondicional als seus treballadors, i intentant facilitar al màxim el desenvolupament de la activitat diària.

Doncs be, al nostre C.P.Lledoners ens trobem just amb tot el contrari.

UGTPRESONS venim denunciant contínuament les decisions, ordres i manera de fer del Sr. Gerent, i la seva manca total d’empatia vers els seus treballadors, interpretant les instruccions i la normativa actual en matèria de personal de manera molt “particular”, i denegant permisos i reduccions de jornada constantment.

Però l’últim exemple ratlla ja l’obsessió és no haver retirat encara la nota adreçada a la plantilla del Centre, que ordena que es faci entrega a la oficina de RRHH de totes les sol·licituds de dies d’A/P, C.F., i Vacances abans del 30 d’abril, establint el període de gaudiment entre el 18 de maig al 30 de setembre.

Aquest home sap que estem en una crisi de dimensions impredictibles? Entén que el que ha de fer és centrar-se a “cuidar” al màxim els seus treballadors enlloc de mantenir comunicats ara fora de lloc i de context? O és que és un visionari que ja sap quan acabarà la crisis que estem vivint i la data en que tot tornarà a la normalitat?

UGTPRESONS creiem que mantenir aquest comunicat ratlla la provocació i exigim la seva retirada immediata. A més exigim un canvi immediat en l’enfoc que està fent de tot allò relacionat amb les condicions laborals i els drets dels treballadors del centre i, si no pot o no vol fer-ho, l’instem a que deixi el seu càrrec, ja que cada decisió que pren és una nova mostra de la nefasta gestió que està portant a terme.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca