Mas d’Enric: novetats COVID-19

Benvolguts companys i companyes,

Tal i com ja us vam informar en el darrer escrit, les novetats es succeeixen de manera molt precipitada en tot allò que fa referència al COVID-19, cal que seguiu atentament tot el que us anirem informant en els propers dies a través dels comunicats oficials de la secció sindical d’UGTPRESONS a Mas D’Enric.

Canvi de mòdul de confinament, a partir d’ara mateix i per tots aquells interns procedents del carrer, que no tinguin símptomes, restaran confinats al departament d’ingressos si son homes i a dones si son dones.

Es cancel·len tots els permisos i sortides, incloses les 100.2, restem a l’espera que retornin els permisos pendents i que comencin la quarantena de 15 dies.

Els funcionaris de serveis exteriors i d’ingressos disposen ja d’un sistema de comunicació que fa que no tinguin que parlar per la finestreta.

Pel que fa als casos potencialment perillosos segueix igual. En cap cas els funcionaris decidiran el trasllat de l’intern a les cel·les d’aïllament respiratori. Han de ser els serveis mèdics qui confirmi el trasllat de l’intern al departament d’infermeria tal i com estava previst.

Repartiment de medicació, a partir de dilluns dia 16 es farà a través de les cabines per protecció de les auxiliars.

Activitats i tallers, especialment dilluns dia 16 caldrà estar atent a les ordres que anirem rebent de direcció. En principi està previst que s’anul·li tot. Estigueu al cas de l’ordre de direcció que sortirà dilluns per veure com procedim.

Material EPP, mascaretes i dispensadors d’alcohol, direcció ens confirma que ja estem rebent material, que ja disposem d’alguns vestits EPP i que serveis mèdics té mascaretes, falta arribar els dispensadors d’alcohol.

Des de la secció sindical d’UGTPRESONS us recordem novament la importància de seguir en tot moment les recomanacions del departament de salut i de protecció civil, no tenim a hores d’ara cap cas positiu en el nostre centre però si que s’ha donat algun cas en altres centres, per tot això, cal mantenir la calma sense confiar-nos i extremar les mesures de protecció individuals per la seguretat de tots.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca