31 nous casos d’interns contagiats a CPQC

UGTPRESONS actuarem penalment per fets que poden constituir un delicte de desobediència i contra els drets dels treballadors

UGTPRESONS denunciem l’increment constant de casos d’interns contagiats als centres penitenciaris i que, als 26 ja confirmats, ara se sumen altres 31 interns del Mòdul 4 del centre penitenciari de Quatre Camins, número que acabarà incrementant-se amb els resultats de la resta de proves que s’estan fent.

UGTPRESONS denunciem que la Consellera de Justícia i al Secretari de Mesures Penals estan jugant amb la vida dels professionals penitenciaris ja que, un mes després de l’inici de la crisi, encara no han proporcionat la dotació adequada i complerta d’Equips de Protecció Individualitzada que garanteixi la integritat dels professionals penitenciaris.

UGTPRESONS exigim a la Consellera de Justícia i al Secretari de Mesures Penals deixin de mentir a la ciutadania dient que als centres penitenciaris tot està sota control i admetin que no tenen la capacitat necessària per poder gestionar i afrontar una crisi com la que estem vivint i trobar solucions preventives als continus problemes tant sanitaris com de seguretat que es produeixen.

UGTPRESONS exigirem responsabilitats penals contra els responsables de no proporcionar els Equips de Protecció Individualitzada complerts, malgrat existir un requeriment judicial que els hi obliga.

UGTPRESONS actuarem penalment per uns fets que constitueixen un delicte de desobediència i contra el drets dels treballadors, per posar en greu risc la salut de les treballadores i treballadors penitenciaris.

UGTPRESONS considerem que per davant de tot està la salut dels professionals penitenciaris i les seves famílies per tant aconsellarem a tots els companys que hagin de prestar serveis en Mòduls “contagiats” a negar-se a fer-ho si no els proporcionen les mesures de protecció adequades.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca