Demanem al TS respecte per als professionals penitenciaris

UGTPRESONSsindicat majoritari a les presons catalanes, volem mostrar la nostra indignació per les declaracions que fonts del Tribunal Suprem van realitzar ahir amb les que, de nou, es posa en dubte la professionalitat de les treballadores i treballadors penitenciaris catalans, a més d’amenaçar amb exigir responsabilitats penals contra les Juntes de Tractament i els Equips Directius dels centres per unes hipotètiques decisions que encara no s’han arribat a produir.

UGTPRESONS considerem gravíssim que l’Alt Tribunal vulgui influir mitjançant coaccions en les decisions que els professionals penitenciaris catalans poden prendre, i més quan ha quedat sobradament demostrat la seva imparcialitat amb les decisions que venen adoptant des de fa anys.

UGTPRESONS creiem que els integrants d’una institució centenària com el Tribunal Suprem haurien de demostrar màxima prudència i imparcialitat alhora de fer manifestacions públiques i, en cas de pronunciar-se, fer-ho sobre fets ja ocorreguts i no sobre hipotètiques situacions que es poguessin arribar a donar, guardant màxim respecte pels funcionaris públics i defensar-los dels atacs que puguin rebre, enlloc de posar en entredit la seva professionalitat.

UGTPRESONS considerem que la gravetat de les acusacions i amenaces requereixen una rectificació immediata i, per això, instem al Sr. Carlos Lesmes Serrano a que, com a President del Tribunal Suprem, impedeixi que continuïn aquestes difamacions i defensi l’honorabilitat dels professionals penitenciaris catalans.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca