Fem una crida a la unitat sindical …

… per exigir un reconeixement franc i real als treballadors penitenciaris

Els sindicats Ccoo, Catac, Csif i Csc van fer públic ahir un comunicat conjunt acceptant les condicions, per nosaltres insuficients, que l’Administració ha proposat per “reconèixer l’esforç i la implicació que estem demostrant els professionals penitenciaris al llarg de la crisi sanitària que estem vivint”.

Com sabeu, la proposta de l’Administració consisteix NOMÉS a prorrogar “a pèl i sense cap millora” un PRP que necessiten implementar amb urgència per mirar de pal·liar l’increment incessant de les baixes laborals que s’estan produint, però, a més, sense incloure cap altra mesura més de reconeixement als treballadors penitenciaris.

UGTPRESONS no entrarem a valorar els motius que han portat a aquests sindicats a acceptar immediatament la proposta presentada per l’Administració i a no presentar cap oposició, ja que tots els posicionaments sindicals són respectables, però en una situació com l’actual, on les treballadores i treballadors penitenciaris estem posant en risc cada dia la nostra seguretat, la nostra salut i també la de les nostres famílies, conformar-se sense reivindicar més millores d’implementació immediata i resignar-se a que, suposadament, es puguin aconseguir en un futur indeterminat, no deixa de ser sorprenent.

UGTPRESONS pensem que no és el moment de retrets i sí el de la unitat davant d’una Administració que vol premiar el nostre esforç amb un “caramel” que, cal dir, ja és nostre des de l’inici, perquè apareix als pressupostos de la Generalitat amb la seva pròpia partida pressupostària.

UGTPRESONS volem estendre la mà a la resta de sindicats representatius i demanar-los que se sumin a la lícita i justa demanda que hem traslladat a l’Administració i apel·lem a que reconsiderin la seva postura d’acceptar la insuficient proposta de l’Administració de prorrogar el PRP en idèntiques condicions que el 2019 i sense cap mesura més de reconeixement a l’esforç i sacrifici que estem fent.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca