L’Administració anuncia la pròrroga d’un PRP descafeïnat …

.. amb la col.laboració necessària de CCOO, CATAC, CSIF i CSC

L’Administració ha comunicat que un cop analitzades les demandes dels diferents sindicats representatius estaven en disposició d’iniciar els tràmits necessaris per prorrogar el PRP per a aquest 2020.

En un període laboral “normal” aquesta podria tractar-se d’un bona notícia, però en el moment de crisi com el que ens està tocant viure, que ens obliga a treballar en unes condicions de seguretat complicadíssimes i a exposar-nos cada dia a contagis que no només ens pot afectar a nosaltres, sinó també a les nostres famílies, és una mesura del tot insuficient que ni de bon tros reconeix la tasca que fem. Potser es pensen que repartint 4 medalles el dia de la Mercè compensaran alguna cosa.

Però com era d’esperar, l’Administració ha decidit aprofitar la col·laboració necessària que li han ofert els sindicats CCOO, CSIF, CATAC i CSC i el seu suport explícit d’acceptar una pròrroga del PRP amb idèntics termes que la dels darrers anys, per iniciar els tràmits legals de la pròrroga.

Si ja seria qüestionable aquest inèdit posicionament sindical en un període laboral “normal”, fer-ho quan coincideix amb l’etapa de més sacrifici que mai hem viscut els treballadors penitenciaris ens deixa sense qualificatius, i més quan es podien haver alineat amb les peticions d’UGTPRESONS d’exigir un “reconeixement real i franc a la nostra tasca” amb la modificació i millora del PRP per a aquest any 2020, a més de d’altres mesures d’aplicació immediata que beneficiarien tots els professionals.

Malauradament, l’Administració ha optat pel confort que li han ofert Ccoo, Csif, Catac i Csc i han iniciat els tràmits de pròrroga, això sí, incorporant les següents mesures que diuen que millorarien el PRP ja que no penalitzarien, però que realment no són cap novetat:

  • Les baixes laborals per positiu de COVID o per presentar simptomatologia.
  • L’aïllament domiciliari, quan s’hagi produït per indicacions del servei de prevenció de riscos o pels Serveis Sanitaris, inclòs a través del 061.
  • El permís per deure inexcusable.

Resumint, que l’Administració incorpora aquestes “suposades” modificacions a la pròrroga del PRP quan ja venen contemplades a l’acord 2012-2013, on es recullen els termes de percepció del PRP, i que indica clarament que “no penalitzaran les absències per baixes per accident laboral o malaltia professional ni pels permisos i llicències legalment establerts”.

De manera que els 3 conceptes que ara ens venen com la panacea de la millora del PRP ja els teníem perquè el Reial Decret Llei 6/2020 assimila les baixes laborals conseqüència de contagi o d’aïllament domiciliari a l’accident de treball, i el permís per deure inexcusable ja ve recollit tant a l’article 48j) de l’EBEP com a l’article 96d) del Decret Legislatiu 1/97.

UGTPRESONS no acceptem que el “reconeixement” que l’Administració pretén dispensar-nos com a contraprestació a l’enorme tasca que estem fent sigui una pròrroga del PRP “a pèl” sense res més, i, per això, continuem mantenint contactes amb els màxims responsables tant del Departament de Justícia com de la Secretaria de Mesures Penals per intentar convèncer-los que, per una vegada, escoltin els treballadors i abandonin posicionaments restrictius.

Així mateix, continuem estenent la mà a la resta de sindicats per fer un front comú i reclamar el que és just i no conformar-se amb engrunes edulcorades.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca